قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۴/۲۵ - ۱۳:۵۰
آنچه امروز مقابل خانه سینما اتفاق افتاد

تجمع غیر قانونی و سردادن شعار های ساختار شکنانه توسط بازیگران/سیاسی کاری برخی سینماگران در یک تجمع به ظاهر صنفی

صبح امروز بازیگران سینما با تجمع روبه روی خانه سینما به اینکه گویا پلمب این انجمن صنفی شب گذشته به صورت غیر قانونی با همکاری اتحادیه 2 و خانه سینما2 انجام شده است اعتراض کردند.

تجمع غیر قانونی و سردادن شعار های ساختار شکنانه توسط بازیگران/سیاسی کاری برخی سینماگران در یک تجمع به ظاهر صنفی

صبح امروز بازیگران سینما با تجمع روبه روی خانه سینما به اینکه گویا پلمب این انجمن صنفی شب گذشته به صورت غیر قانونی با همکاری اتحادیه 2 و خانه سینما2 انجام شده است اعتراض کردند و تاکید داشتند که فک پلمب کردن تنها باید با دستور مقام قضایی و توسط قوه قضاییه صورت بگیرد.


به گزارش « سراج24 » به نقل ازتهران پرس،  صبح امروز بازیگران سینما با تجمع روبه روی خانه سینما به اینکه گویا پلمب این انجمن صنفی  شب گذشته به صورت غیر قانونی با همکاری اتحادیه 2 و خانه سینما2 انجام شده است اعتراض کردند و تاکید داشتند که فک پلمب کردن تنها باید با دستور مقام قضایی و توسط قوه قضاییه صورت بگیرد.

 


بعد از ظهر روزدوشنبه در جلسه  مشترک میان مسئولان اتحادیه 2 و جواد شمقدری رییس سازمان سینمایی که در دفتر او در ساختمان بهارستان برگزار شد، قرار شد در اولین ساعات صبح روز سه شنبه  با هماهنگی مسئولان واحد حراست وزارت ارشاد، اعضای اتحادیه2 و انتخاب شدگان در مجمع عمومی اقلیت صنوف، به خیابان بهار بروند تا با چراغ سبز جواد شمقدری، ساختمان اصلی خانه سینما را باز کنند.

رئیس سازمان سینمایی  نیز در واکنش به حرکت اعتراضی هنرمندان سینما مقابل خانه سینما اظهار کرد: طبق قوانین جاری ساختمان خانه‌ سینما در اختیار وزارت ارشاد است و در پی تقاضای هیأت مدیره‌ جدید، آقای وزیر دستور دادند ساختمان در اختیار آن‌ها قرار گیرد.صورت جلسه انجام و قرار شد نقل ‌و انتقال انجام شود،اما بعد که قرار شد دوستان تجمع کنند،با هماهنگی نیروی انتظامی قرار شد 48 ساعت بعد در آنجا مستقر شوند و طی این مدت هم اگر هیأت مدیره‌ قبلی صحبتی دارند، با هیأت مدیره‌ جدید به تفاهم برسند و ما هم به آن‌ها کمک خواهیم کرد.

این سخنان در شرایطی مطرح شد که نیروی انتظامی برای ممانعت از فک پلمب خانه سینما به اهالی سینما که برابر ساختمان اصلی این تشکل صنفی تجمع کرده بودند،تضمین داد و معاون اجتماعی ناجا تاکید کرد که نیروی انتظامی 48 ساعت این ساختمان را در اختیار خواهد گرفت و مهلت خواهد داد تا این مشکل حل شود و در این مدت هیچ شخص یا گروهی حتی از وزارت ارشاد حق فک پلمب و ورود به این ساختمان را نخواهند داشت.

 


گفتنی است در تجمع صبح امروز با وجود این تضمین،فرهاد توحیدی رئیس هیات مدیره خانه سینما در سخنانی گفت که با وجود قول نیروی انتظامی،هیچ تضمینی نیست که دوباره این افراد برای ورود به ساختمان و فک پلمب اقدامی نکنند.

وی همچنین به سازمان سینمایی اولتیماتوم داد که اگز تا روز پنجشنبه هفته جاری تصمیم منطقی و صحیحی در این باره گرفته نشود،خودمان این ساختمان را فک پلمب خواهیم کرد.

در این جمع همچنین علیرضا داود نژاد نیز به ایراد سخنانی پرداخت که هنگام صحبت ناخودآگاه دستش به پلمب ساختمان اصلی خانه سینما خورد که منجر به کنده شدن آن شد!  و پخش تصاویر آن در شبکه های اجتماعی خوراکی تازه را در اختیار رسانه های ضد انقلاب قرار داد تا با شایعه پراکنی علیه نظام اسلامی؛  حکومت را به محدود کردن فضا برای هنرمندان متهم کنند .


به هر حال متاسفانه این تجمع و شعارهایی که در آن مطرح شد خوراکی است برای رسانه های خارجی، نباید خانه سینما را از شرایط صنفی تبدیل به شرایط سیاسی تا علاوه بر پیچیده تر شدن موضوع گره کور سیاسی کاری برخی هنرمندان باری دیگر به جان انجمن صنفی بی افتد.

به نظر می رسد اتفاقاتی که صبح امروز مقابل خانه سینما افتاد غیر از بی حرمتی برخی بازیگران به مسئولین و شعار های ساختار شکنانه این پیام را هم به دنبال داشت که پیگیری بازگشایی خانه سینما برخلاف ادعای آنها چیزی فراتر از یک خواست صنفی است و تمایلی تازه برای سیاسی کاری برخی سینما گران و بازیگران در مسیر منفی بافی علیه نظام اسلامی است ماموریتی که پیش از این هم در این مرکز دنبال میشد و مقدمات تعطیلی این خانه را به وجود آورد .

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••